31. joulukuuta 2015

Kauratyyny, kuumavesipullo ja hyvää uutta vuotta

Meillä on talo täynnä elämää ollut tämän viikon, kun miehen lapsista osa tuli lopuksi joululomaa meille. Kun talo on täynnä teinejä, on tietokoneillekkin ruuhkaa ja omalleni en tahdo päästä millään :) Mies ja lapset lähti nyt pihalle pommittamaan ja minäkun en siitä niin tykkää, jäin koneelle, kun se kerrankin on vapaana. Menen sitten katsomaan ilotulitusta.



Tein itselleni joululahjaksi kauratyynyn. Edellinen on mystisesti jonnekkin hävinnyt. Samuli on varmaan sen jossain välissä laittanut roskiin, muttei myönnä sitä (no ei vaiskaan, omilta jäljiltä kunninkin on), mutta hukassa se on joka tapauksessa. Tämä pääkipu laittaa tekemään kaiken voitavan helpottamaan sitä. Niimpä ajattelin, että lämmin kauratyyny voisi rentouttaa hartioita ja siten tuoda ainakin hyvää oloa, vaikkei kipuun mitenkän auttaisikaan... tai toivoa ainakin niin voi.



 Tein vanhoista farkuista sitten sopivan mittaisen pötkylän, laitoin taskun ja kokolapun koristeeksi ja sisälle puuvillakankaasta sisäpussin, jonne sitten kauranjyvät. Sisäpussia kun olin ompelemassa kiinni, niin tietenkin se koko täynnä oleva sisäpussi tipahti lattialle ja karvalankamatolle. VOI VITSI kun niitä jyviä oli joka paikassa! Karvalankamatto ei ole ehkä paras valinta ompeluhuoneessa... (matto oli tosin huoneessa ensin ja sitten valtasin sen vasta ompelukäyttöön). No jyviä sitten kauhoin käsin takaisin pussiin ja ompelin sen äkkiä kiinni. Sitten joutui viedä matton ulos tampattavaksi. Kaikki jyvät eivät millään lähteneet edes tamppaamalla, vaan ne oli yksitellen nypittävä matosta. Melkoinen sotku ja urakka :) Kun siivoukset oli hoidettu, sain viimein tehtyä kauratyynyni loppuun saakka.



Aivankuin joulupukki olisi tiennyt lämpöiset unelmaani, niin sain myös Lapuan kankureiden kuumavesipullon. Voi kuinka se on ihana! Sen kun täyttää kuumalla vedellä ja sujauttaa ristiselän taakse sohvalla istuessa ja kauratyyny harteille, niin johan on rentouttava olla <3 Siinä istuessa huolet ja murheet unohtuvat ainakin hetkeksi aikaa.


Jostain luin tällaisen mietelmän. 
Mielestäni hyvä kiteytys ja ainakin ajattelemisen arvoinen juttu.

Katso taaksesi ja kiitä.
Katso eteenpäin ja luota.
Katso ylöspäin ja usko.
Katso ympärillesi ja rakasta.

Näiden lämpöisten tunnelmien myötä haluan toivottaa kaikille,

HYVÄÄ & ONNELLISTA UUTTA VUOTTA!

Rakkaudela Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti